Μαρτίνς: Σκέφτεται το 4-3-3 και για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: Σκέφτεται το 4-3-3 και για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει το ματς με την ΑΕΚ ως πρόβα τζενεράλε για τον τελικό και προτίθεται να στηριχθεί στα δυνατά του όπλα με έναν σχηματισμό στο 4-3-3.

Υπάρχει πάντως ένα ενδεχόμενο να είναι βασικός ο Παπέ Σισέ και όχι ο Ρούμπεν Σεμέδο. Μία προσέγγιση 11άδας για το 4-3-3 του Μαρτίνς είναι: Σα πορτιέρε, άκρα άμυνας με Ομάρ και Τσιμίκα, κέντρο με Παπέ Σισέ ή Σεμέδο με Μπα & κέντρο με Μπουχαλάκη, Καμαρά και Γκιγιέρμε.

Στα δύο άκρα Μασούρας με Βαλμπουενά (ή Ραντζέλοβιτς). Μπροστά ο Ελ Αραμπί. Ως επιλογή μεσοεπιθετικά υπάρχει προφανώς και ο ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα Φορτούνης. Ο Πορτογάλος κόουτς πάντως άφησε να εννοηθεί πως μπορεί να έχει αλλαγές για το ματς με την ΑΕΚ. Μη αναμενόμενες αλλαγές. Σε μία τέτοια περίπτωση υπάρχουν παίκτες όπως οι Γκασπάρ, Καφού, Αβραάμ, Τοροσίδης και Ραντζέλοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα