Οι 11+1 παίκτες του Ένινγκ για την Τούμπα

Οι 11+1 παίκτες του Ένινγκ για την Τούμπα

Οι 11+1 παίκτες του Ένινγκ για την Τούμπα

bet365

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Άρης θα παραταχθεί με 11+1 παίκτες στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην τελευταία αγωνιστική των Playoffs!
Υπό τις χειρότερες δυνατές συνθήκες θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή (17/7) στο γήπεδο της Τούμπας, στην τελευταία αγωνιστική των Playoffs του Πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή, ο Μίκαελ Ένινγκ δεν μπορεί να υπολογίζει σε περισσότερους από 12 παίκτες, μέσα μάλιστα στους οποίους είναι οι δύο τερματοφύλακες (σ. σ. Κουέστα, Έμαν), πράγμα που σημαίνει ότι εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσει μια 11αδα κι αυτή να τελειώσει το παιχνίδι.

Ο Γερμανός προπονητής δεν υπολογίζει τον Γιάννη Φετφατζίδη ο οποίος αύριο (18/7) παντρεύεται στην Αθήνα. Προς τιμήν του, ο βραχύσωμος επιθετικός σημείωσε στον προπονητή του ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσει την ομάδα του! Δεν υπολογίζει επίσης τον τιμωρημένο Λίντσεϊ Ροζ καθώς ο Γάλλος αμυντικός αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής. Ο δε Μιχάι Κόρχουτ, πέραν του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο, ήδη συμφώνησε με την Ντέμπρετσεν και το πιθανότερο είναι να μη ρισκάρει.

Ως εκ τούτου, ο Γερμανός προπονητής δεν έχει επιλογές. Ο Χουλιάν Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Μπαγκαλιάνης και Δεληζήσης θα συνθέσουν το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών, ενώ ο Ούγκο Σόουζα (σ. σ. παρότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από εκείνο το χτύπημα που είχε δεχθεί στον αγώνα του πρώτου γύρου των Playoffs με τον Παναθηναϊκό), θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Πέτρος Μπακούτσης θα είναι στο αντίστοιχο αριστερό. Λούκας Σάσα και Χαβιέρ Ματίγια θα συνθέσουν το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση θα πάρει φανέλα βασικού ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος και πίσω του θα αγωνιστούν οι Μπρούνο Γκάμα, Μαρτίνες και Μαντσίνι.

Εκτός του Φαμπιάν Έμαν, στην αποστολή θα συμπεριληφθεί και ο Πέτρος Τσαγκαλίδης ο οποίος όμως δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο υποβλήθηκε σε επέμβαση στον χιαστό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα