ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Γκιγιέρμε: «Ο Ζέεντορφ μου έσωσε την καριέρα, ο Μέσι είναι ο κορυφαίος»!

Γκιγιέρμε: «Ο Ζέεντορφ μου έσωσε την καριέρα, ο Μέσι είναι ο κορυφαίος»!

Γκιγιέρμε: «Ο Ζέεντορφ μου έσωσε την καριέρα, ο Μέσι είναι ο κορυφαίος»!

Ο έμπειρος μέσος στάθηκε σε δηλώσεις του σε βραζιλιάνικο δίκτυο στον Ζέεντορφ και το πως του άλλαξε την καριέρα, τον Λίο Μέσι αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Πιο συγκεκριμένα ο Γκιγιέρμε μίλησε σε βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό δίκτυο για:

Τον Ζέεντορφ: Μου έμαθε πολλά σε σχέση με την θέση μου και το πως να παίρνω καλές τοποθετήσεις αλλά και να φέρομαι στο γήπεδο. Μου είχε πει ότι είχα ποιότητα και έπρεπε να βελτιωθώ σε κάποιες λεπτομέρειες. Εάν τον είχαν για έναν χρόνο και όχι για 3 μήνες θα είχα βελτιωθεί πολύ και γενικά ακόμα περισσότερο. Έπαιζε στην θέση μου με βραζιλιάνικο στιλ και γενικά είχε πολλές ομοιότητες με εμάς.

Το πως του έσωσε την καριέρα ο Ζέεντορφ: Του είπα ότι ήθελα να γυρίσω στη Βραζιλία γιατί είχα κουραστεί και ψυχολογικά. Ήθελα να είμαι χαρούμενος ξανά. Ο Ζέεντορφ μου είπε: 'Η Ευρώπη είναι ότι καλύτερο για σένα. Να μείνεις εδώ'. Και έτσι με έσωσε.

Τον Μέσι: Με ρωτάνε αρκετά συχνά φίλοι μου. Ίσως και σχεδόν κάθε εβδομάδα. Απ' όλους τους παίκτες που έχω παίξει ο Μέσι είναι ο κορυφαίος. Ο καλύτερος. Είναι απίστευτος. Παίζει με τα δύο πόδια και όλες τις πλευρές και είναι απρόβλεπτος. Εάν τον χάσεις για λίγο τέλειωσε. Απλά τον χειροκροτάς. Είναι μεγάλος φαν του.
 
Τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίζει πιο πολύ μέσα στην περιοχή. Δεν χρειάζεται να κάνει ντρίπλες ή να αλλάζει κατευθύνσεις. Δεν υπάρχει σύγκριση με αυτά που κάνει ο Μέσι.
 
Την διαφορά Ελλάδας με Ισπανία: Δεν μπορούν να συγκριθούν οι Λίγκες. Όμως εγώ έψαχνα για πιο υψηλούς και καλούς στόχους. Είχα τον στόχο να γίνω πρωταθλητής και να παίξω στο Champions League και το Europa. Αυτά μου τα έδωσε όλα ο Ολυμπιακός και με το παραπάνω.