Παναιτωλικός: Συνεχίζει με Χάβο

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Συνεχίζει με Χάβο

bet365

Ο αρχιτέκτονας της παραμονής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, συμφώνησε σε όλα με τους Αγρινιώτες και συνεχίζει και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας.

Με τον Μάκη Χάβο στο τιμόνι θα συνεχίσει ο Παναιτωλικός. Ο 51χρονος τεχνικός είχε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Φώτη Κωστούλα, και τον πρόεδρο, Μάκη Μπελεβώνη, και συμφώνησαν σε όλα ώστε οι δύο πλευρές να προχωρήσουν μαζί και την επόμενη σεζόν. Ο Χάβος επέστρεψε τον Οκτώβριο του 2019 στα «καναρίνια» και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό σε μια δύσκολη σεζόν.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει αλληλοεκτίμηση και σεβασμός (κάτι που φαίνεται από τα χρόνια που έχουν συνεργαστεί) και στην χθεσινή συνάντηση υπήρξε άμεσα συμφωνία αφού κοινή επιθυμία ήταν να συνεχιστεί η συνεργασία. Πλέον, με το θέμα του προπονητή να έχει λυθεί στον Παναιτωλικό ξεκινάει ο σχεδιασμός με στόχο μην επαναληφθεί η φετινή αγωνιώδης χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το τιμόνι της τεχνικής ηγεσία του Παναιτωλικού θα συνεχίσει να κρατάει ο Μάκης Χάβος. Μετά από συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα και τον πρόεδρο Γεράσιμο Μπελεβώνη, συμφωνήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Μάκης Χάβος είναι ο μακροβιότερος προπονητής με τον οποίο έχει συνεργαστεί η ομάδα μας σε έξι διαφορετικές σεζόν. Στον τελευταίο αγώνα των Play-out, το Σάββατο με τον Βόλο, θα συμπληρώσει 170 παρουσίες σε επίσημους αγώνες στον πάγκο του Παναιτωλικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα