Παναθηναϊκός: Στις 6 Αυγούστου η «πρώτη», 13 με 23 το βασικό στάδιο!

Παναθηναϊκός: Στις 6 Αυγούστου η «πρώτη», 13 με 23 το βασικό στάδιο!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στις 6 Αυγούστου η «πρώτη», 13 με 23 το βασικό στάδιο!

bet365

Στις 6 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού με τον Ντάνι Πογιάτος στο τιμόνι. Στις 13 Αυγούστου το «τριφύλλι» και για ένα δεκαήμερο θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, πιθανότατα στο εξωτερικό.

Την Κυριακή η σεζόν ολοκληρώνεται για τον Παναθηναϊκό και εδώ και καιρό οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» προετοιμάζουν την νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, η «πρώτη» υπό τον Ντάνι Πογιάτος θα γίνει στις 6 Αυγούστου στο Κορωπί.

Μετά τα απαραίτητα εργομετρικά και τις εξετάσεις, οι «πράσινοι» στις 13 του μήνα θα αναχωρήσουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί για ένα δεκαήμερο πιθανότατα στο εξωτερικό, Είτε στην Πολωνία είτε στην Σλοβενία, αν φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες της πανδημίας. Η ελληνική λύση δεν έχει εγκαταλειφθεί ως σενάριο, ωστόσο, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο προπονητικό κέντρο που καλύπτει τα «θέλω» της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα