Στόιλοφ στο gazzetta.gr: «Ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή»

Στόιλοφ στο gazzetta.gr: «Ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή»

Στόιλοφ στο gazzetta.gr: «Ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή»

bet365

Ο Βούλγαρος τεχνικός, Στάνιμιρ Στοίλοφ σχολίασε στο gazzetta.gr τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να απασχολεί τον ΠΑΟΚ.

Τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Βουλγαρίας, Στάνιμιρ Στόιλοφ προαλείφουν στον Τύπο της γειτονικής χώρας ως υποψήφιο για να να διαδεχθεί τομ Αμπέλ Φερέιρα, μολονότι από τον επίσημο ΠΑΟΚ δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για το μέλλον του Πορτογάλου προπονητή.

Άλλωστε αυτό που προέχει είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο Στόιλοφ, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει οδηγήσει στους ομίλους του Champions League τόσο την Λέφσκι Σόφιας, όσο και την Αστάνα σχολίασε στο gazzetta.gr τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα σημειώνοντας πως δεν τίθεται κανένα θέμα από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή.

«Δεν έχω να πω κάτι για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έχει προπονητή και ως εκ τούτου δεν είναι σωστό να μιλάμε γι' αυτό. Μου αρέσει να αναλαμβάνω σοβαρά πρότζεκτ και το οικονομικό δεν αποτελεί προτεραιότητα, όμως όπως είπα ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα