Βέρντε: «Η νοοτροπία και ο χαρακτήρας μας έφεραν τη νίκη»

Gazzetta team
Βέρντε: «Η νοοτροπία και ο χαρακτήρας μας έφεραν τη νίκη»

bet365

Ο Ιταλός εξτρέμ της ΑΕΚ στάθηκε στον χαρακτήρα και στη νοοτροπία της Ένωσης για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και έδωσε το σύνθημα για το τρίποντο και κόντρα στον ΠΑΟΚ στη μάχη για τη 2η θέση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βέρντε στη NOVA:

Για τη νίκη: «Το παιχνίδι είχε έναν αργό ρυθμό, αλλά είναι πολλά τα ματς στα πόδια μας και είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Αλλά σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενος για τη νίκη και πλέον πρέπει να συνεχίσουμε».

Για την πίεση ψηλά και το γκολ του Ολιβέιρα: «Η νοοτροπία που έχουμε και ο χαρακτήρας κέρδισαν το παιχνίδι. Πνευματικά και σωματικά θέλουμε να κινούμαστε ως σύνολο και η συνολική προσπάθεια μας έδωσε τη νίκη».

Για την αλλαγή στη βαθμολογία με την επιστροφή των βαθμών στον ΠΑΟΚ: «Δεν μου φάνηκε φυσιολογικά, αλλά επειδή δεν γνωρίζω ακριβώς τι συνέβη δεν μπορώ να έχω προσωπική άποψη. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Την Τετάρτη έχουμε έναν αγώνα ζωής και θανάτου και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να βρεθούμε ξανά στη 2η θέση».

Για την εμφάνισή του κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Σε προσωπικό επίπεδο αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Το γκολ δεν ανήκει αποκλειστικά σε μένα αλλά και στον συμπαίκτη μου τον Αραούχο που κέρδισε το πέναλτι και ελπίζω τα πράγματα και γι' αυτόν να πάνε καλύτερα».

Για το αν έχουν συζητήσει με τον Αραούχο για τις ευκαιρίες που έχασαν με τον ΟΦΗ: «Και σήμερα αν πάμε στα αποδυτήρια ο Σέρχιο θα... ψάχνει να με δείρει γιατί έχασα άλλη μια ευκαιρία από δική του πάσα. Το συζητήσαμε, γελάσαμε, αλλά είναι ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε και να βελτιωνόμαστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα