Σιμόες: «Παίξαμε με πάθος και ψυχή, αποδίδουμε πλέον καλύτερα»

Gazzetta team
Σιμόες: «Παίξαμε με πάθος και ψυχή, αποδίδουμε πλέον καλύτερα»

bet365

Ο μέσος της ΑΕΚ στάθηκε στο πάθος και στην ψυχή που έδειξε η Ένωση στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αναγνωρίζοντας τη βελτίωση του κιτρινόμαυρου συνόλου.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Σιμόες:

Για το ματς, τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου και τη νίκη: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν μεγάλο και για τις δυο ομάδες. Τα λάθη εξηγούνται γιατί πιέζαμε κι εμείς και ο ΠΑΟ και όταν πιέζεις ο αντίπαλος κάνει λάθη. Προηγηθήκαμε, αποκτήσαμε ψυχολογία, θέλαμε να κερδίσουμε. Παίξαμε με πάθος και ψυχή και είμαστε δίκαιοι νικητές».

Για την αλλαγή στη βαθμολογία με την επιστροφή των βαθμών του ΠΑΟΚ: «Τόσο ο προπονητής όσο και ο Κρίστιτσιτς έχουν απαντήσει. Και οι δυο απαντήσεις αντιπροσωπεύουν την ομάδα. Δεν μας απασχολούν τα υπόλοιπα, αλλά πως θα είναι η ομάδα στο γήπεδο. Η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες και καλή ομάδα, όλα τα άλλα δεν μας ενδιαφέρουν».

Για την προσωπική του απόδοση που είναι ανοδική: «Η ομάδα αποδίδει καλύτερα γιατί τρέχουμε ως σύνολο, ως ομάδα. Μία από τις αρετές μου είναι να τρέχω και όταν γίνεται αυτό απ’ όλους είναι καλό. Μου αρέσει η προπόνηση, η δουλειά που γίνεται στη φυσική κατάσταση. Στην καραντίνα δούλεψα προσωπικά πολύ και χαίρομαι φυσικά που είμαι στη βασική 11άδα».

Αν θυμηθεί το 3-2 του ΠΑΟ στον πρώτο γύρο με το σήμερα και το 1-3 της ΑΕΚ; «Τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στη ζωή υπάρχουν κάποιες εφιαλτικές νύχτες. Πρέπει όμως να σηκώνεις το κεφάλι και να συνεχίζεις τη δουλειά. Η ΑΕΚ έχει δώσει απαντήσεις στα πλέι οφ. Ειμαστε εδώ είμαστε ζωντανοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα