Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Στο ΟΑΚΑ ο Γιάννης Αλαφούζος! (pics)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Στο ΟΑΚΑ ο Γιάννης Αλαφούζος! (pics)

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται στα επίσημα του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το ματς με την ΑΕΚ και επιστρέφει μετά από περίπου 2.5 χρόνια στο γήπεδο! Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται στα επίσημα του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το ματς με την ΑΕΚ και επιστρέφει μετά από περίπου 2.5 χρόνια στο γήπεδο!

O διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού είχε να βρεθεί σε παιχνίδι της ομάδας του από τις 28 Οκτωβρίου του 2017, στην Λεωφόρο. Τότε οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει 1-0 τον Ολυμπιακό με γκολ του Λούκας Βιγιαφάνιες. Στα επίσημα του ΟΑΚΑ ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται με τον Mr Chipita, Σπύρο Θεοδωρόπουλο! Eίχε πολλές χειραψίες και... χαιρετισμούς, όπως με τον Δημήτρη Σαραβάκο, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνο Μαυροκουκουλάκη και τον πρώην πρόεδρο του ΤΑΑ και επί χρόνια παράγοντα του Τριφυλλιού, Βλάση Σταθοκωστόπουλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα