Γιαννούλης: «Να διατηρηθούμε στο ίδιο επίπεδο»

Gazzetta team
Γιαννούλης: «Να διατηρηθούμε στο ίδιο επίπεδο»

bet365

Ο Κώστας Γιαννούλης προχώρησε σε πρόχειρο απολογισμό της χρονιάς, αναγνώρισε και την ανωτερότητα του Άρη.

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στα κανάλια Novasports μετά την ήττα του ΟΦΗ από τον Άρη και αρχικά αναφέρθηκε στον παιχνίδι. «Ήταν το χειρότερο ημίχρονο στα Playoffs. Η ομάδα δεν μπήκε δυνατά. Για μένα, χάσαμε 45 λεπτά. Στο δεύτερο κάναμε τα πάντα. Χάσαμε ευκαιρίες, πέναλτι κι αν βάζαμε ένα γκολ πιστεύω ότι θα γυρνούσε το παιχνίδι. Ήταν όντως μια ευκαιρία για μας να τερματίσει η ομάδα στην 5η θέση», είπε και ρωτήθηκε για την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής εξόδου. «Η χρονιά είναι πετυχημένη, μετά από τόσα χρόνια στην Ευρώπη. Δεν πρέπει όμως να σταθούμε εδώ, αλλά να παρουσιαστούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στην επόμενη χρονιά και να κρατηθούμε στο ίδιο επίπεδο».

Για το αν αποδόθηκε δικαιοσύνη με την κατάληψη (ουσιαστικά και όχι μαθηματικά) της 5ης θέσης από τον Άρη, απάντησε: «Όταν σε κερδίζει μια ομάδα δύο φορές, άρα είναι καλύτερη, αν και ο Άρης δεν ήταν καλύτερος από εμάς σήμερα, σίγουρα όμως ήταν πιο αποτελεσματικός και έμπειρος», είπε

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα