Γρηγορίου: «Δύσκολο να δώσεις κίνητρο στους ποδοσφαιριστές»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Δύσκολο να δώσεις κίνητρο στους ποδοσφαιριστές»

bet365

Ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε πως είναι δύσκολο να βρεθεί κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές σε παιχνίδια χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της ΕΡΤ:

«Είναι δύσκολο να δώσεις κίνητρο στους παίκτες από τη στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Από τη στιγμή που αρκετά παιδιά θα είναι και του χρόνου εδώ, τα περισσότερο φοβούνται και για ενδεχόμενους τραυματισμούς πριν τελειώσει αυτή η πρωτόγνωρη σεζόν. Ανέκαθεν μου άρεσε να δίνω ευκαιρίες και κυρίως να δείχνω πόσο πιστεύω στα νέα παιδιά. Έχοντας κάνει το πλάνο για τη νέα χρονιά, αρκετά από αυτά συγκαταλέγονται σε αυτό. Θα πρέπει να δώσουμε έμφαση σε αυτό τον τομέα. Έχω ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο μου για δύο χρόνια ακόμα, οπότε κάνουμε τα πλάνα μας ελεύθερα για τη σεζόν που ακολουθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα