Με Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, αλλά χωρίς Πέλκα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό (pics)

Με Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, αλλά χωρίς Πέλκα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό (pics)

bet365

O αρχηγός του ΠΑΟΚ θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αποστολή του «Δικεφάλου» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως και ο Ίνγκασον κάτι που δεν ισχύει με τον Δημήτρη Πέλκα. Για προπονήσεις στην Αθήνα οι Κρέσπο, Ζαμπά και Βέρνμπλουμ.

Ο Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε ιατρικά τεστ ετοιμότητας το Σάββατο (11/7) προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του, ένιωσε ξανά ενοχλήσεις και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πορεία αποκατάστασής του στον τετρακέφαλο.

Ετσι έμεινε και πάλι εκτός αποστολής, όπως και ο Λάζαρος Λάμπρου, που ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο μαζί με τους Μίσιτς και Αουγκούστο.

Αντίθετα στην Αθήνα με την υπόλοιπη ομάδα για προπονήσεις (ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην πρωτεύουσα) θα βρίσκονται οι Χοσέ Κρέσπο , Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον προπονήθηκε κανονικά στην τελευταία προπόνηση , που έγινε το πρωί του Σαββάτου (11/7) στο γήπεδο της Τούμπας, και περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, δουλειά στην κυκλοφορία, στις στατικές φάσεις και παιχνίδι στο μισό γήπεδο με μία επαφή.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιρα είναι οι εξής:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Παπαδόπουλος, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Βέρνμπλουμ, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα