Μπουζούκης: Στην κανονική του θέση, κερδισμένος ο Παναθηναϊκός

Μπουζούκης: Στην κανονική του θέση, κερδισμένος ο Παναθηναϊκός

Κώστας Ζάλιαρης
Μπουζούκης: Στην κανονική του θέση, κερδισμένος ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Γιάννης Μπουζούκης δείχνει (και) στον Ντάνι Πογιάτος πως ακριβώς θα πρέπει να τον εκμεταλλευτεί στο αγωνιστικό του πλάνο, προκειμένου ο νεαρός χαφ να μπορεί να προσφέρει ουσία στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

O 22χρονος χαφ είναι ένας από εκείνους που ξεχωρίζουν ειδικά κατά τη διάρκεια των φετινών Playoffs της Super League στην προσπάθεια των «πράσινων» να παραμείνουν ενωμένοι, συγκεντρωμένοι και αξιοπρεπείς σε αυτή τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι και την επόμενη εβδομάδα.

Ο Γιώργος Δώνης ξέρει πολύ καλά τον Γιάννη Μπουζούκη, όμως ειδικά αυτή την περίοδο αντικρίζει και στα επίσημα παιχνίδια πέρα από τις προπονήσεις, πως όταν τοποθετείται εκεί που ξέρει να παίζει και έχει το χώρο για πιο ελεύθερες κινήσεις μακριά από τις πτέρυγες, προσδίδει ουσία στην παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο και στην ανάπτυξη του Παναθηναϊκού.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ γι' ακόμα μια φορά έτρεξε πολύ με αποτέλεσμα προς το φινάλε της αναμέτρησης να γίνει αλλαγή έχοντας κουραστεί από τα σπριντ και τις μπαλιές που κυνήγησε. Ωστόσο, το γεγονός πως ήταν μπροστά από τους Ανουάρ και Αλεξανδρόπουλο και είχε ως στηρίγματα τους πλάγιους φουλ – μπακ (Χατζηθεοδωρίδη – Ζαγαρίτη) δίχως να χρειάζεται εκείνος να τρέξει στα άκρα, βοήθησε πολύ τους «πράσινους» και μπορεί να τους βοηθήσει ακόμα πιο σημαντικά στο άμεσο μέλλον.

Ψηλά το κεφάλι, μπαλιές που «ψήνουν» γκολ

Ο νεαρός χαφ έχει μάθει να βλέπει χώρους, κινήσεις συμπαικτών, να σκεφτεί ότι μπορεί να πετάξει τη μπάλα στην πλάτη της άμυνας, να εκτελέσει τη σκέψη του γρήγορα ώστε να πιάσει ανοργάνωτο τον αντίπαλο και να ψάξει τις τρύπες στα μετόπισθεν προκειμένου εκεί να συνεχίσουν πλέον τη δουλειά οι επιθετικοί.

Θα πάρει στημένες μπάλες είτε για να γεμίσει είτε για ν' απειλήσει την εστία, αν και προς το παρόν δεν είναι εκείνος από τους βασικούς εκτελεστές των φάουλ εκτός περιοχής στον Παναθηναϊκό. Είχε, βέβαια, την έμπνευση στο πρώτο μέρος του αγώνα της Τούμπας να δοκιμάσει να αιφνιδιάσει τον Πασχαλάκη από απόσταση.

Ικανός στο γρήγορο παιχνίδι, τις πάσες σε μικρό χώρο και τον ελιγμό για να κερδίσει χώρο και να βγάλει τους συμπαίκτες του από την πίεση και τη δύσκολη κατάσταση, ο Γιάννης Μπουζούκης θα είναι καθοριστική μονάδα στην 11άδα όταν θα βρίσκεται εκεί που πρέπει και που ξέρει να παίζει, ώστε να μην περιορίζεται ο χώρος δράσης του σε θέση που τον κάνει να χάνει τα χαρακτηριστικά του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα