Παναθηναϊκός: Κοντά στην συμφωνία ελευθερίας με Μαζατλάν ο Βιγιαφάνιες!

Παναθηναϊκός: Κοντά στην συμφωνία ελευθερίας με Μαζατλάν ο Βιγιαφάνιες!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Κοντά στην συμφωνία ελευθερίας με Μαζατλάν ο Βιγιαφάνιες!

bet365

O Λούκας Βιγιαφάνιες χαρίζει ένα σημαντικό ποσό στην Μαζατλάν και όπως τονίζει στο περιβάλλον του είναι πιο κοντά από ποτέ στην ελευθερία του και την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Την Παρασκευή ο Λούκας Βιγιαφάνιες έλεγε στον Τσάβι Ρόκα, όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr, πως θα μείνει ελεύθερος για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και όπως προκύπτει από το περιβάλλον του Αργεντινού μεσοεπιθετικού η συμφωνία με την Μαζατλάν είναι πιο κοντά από ποτέ. Οι Μεξικανοί εμφανίζονται πιο διαλλακτικοί τις τελευταίες ημέρες ενώ και ο ίδιος ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έκανε αρκετά βήματα πίσω, χαρίζοντας ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Μόλις μείνει ελεύθερος, εκτός απροόπτου μέσα στο επόμενο 48ωρο και τυπικά, ο Βιγιαφάνιες θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, καθώς όπως όλα δείχνουν το σίριαλ θα έχει happy end, κάτι το οποίο προέκυπτε από το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, παρά τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της ιστορίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα