Ένινγκ: «Μέχρι το πρωί δεν ξέραμε αν θα έχουμε ενδεκάδα»

Gazzetta team
Ένινγκ: «Μέχρι το πρωί δεν ξέραμε αν θα έχουμε ενδεκάδα»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ στάθηκε εκ νέου στις συνθήκες που επικρατούν στον Άρη και στην αμφιβολία που υπήρχε πριν το παιχνίδι για τον σχηματισμό της 11αδας.

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την ανεπάρκεια παικτών καθώς στις δηλώσεις του στα κανάλια Novasports υποστήριξε ότι… «μέχρι το πρωί δεν ξέραμε αν θα έχουμε ενδεκάδα και πως θα παραταχθούμε. Κάναμε κάποιες δοκιμές της τελευταίας στιγμής και καταλήξαμε σε αυτό που παρουσιάστηκε σήμερα. Είμαι όμως περήφανος για τους παίκτες μου γιατί όσοι έχουν απομείνει δίνουν ότι διαθέτουν».

Ρωτήθηκε επιμέρους για τα προβλήματα και αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης έφτασε σήμερα (8/7) στη Θεσσαλονίκη. «Έχω απεριόριστο σεβασμό για τον Φετφατζίδη. Σήμερα το πρωί έφθασε στη Θεσσαλονίκη, είπε ότι ήθελε να δώσει την δική του μάχη μαζί μας και να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ο Σάσα έχει πρόβλημα, θα δοκίμαζε να παίξει ένα ημίχρονο και έπαιξε 90 λεπτά. Το πόδι του Μαντσίνι είναι μπλε (σ. σ. από το χτύπημα που είχε δεχθεί από τον Σβάρνα στον αγώνα με την ΑΕΚ) και όμως αγωνίστηκε. Οπότε είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών που τα δίνουν όλα όταν μπαίνουν στο γήπεδο και κάνουν τα πάντα για τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα