Γρηγορίου: «Αποδείξαμε πως παίζουμε για τη φανέλα»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Αποδείξαμε πως παίζουμε για τη φανέλα»

bet365

Ο κόουτς της ΑΕΛ στάθηκε στο γεγονός πως οι «βυσσινί» δεν... χαρίζονται σε κανέναν
Στο γεγονός πως η ΑΕΛ έδειξε ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν, στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το σημερινό 0-0 των «βυσσινί» κόντρα στον Πανιώνιο. «Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι αποδείξαμε σε όλη την Ελλάδα ότι παίζουμε για την φανέλα που εκπροσωπούμε. Για αυτό θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά είναι ότι ενώ δεν έχουμε βαθμολογικό ενδιαφέρον προσπαθούμε να διατηρήσουμε το όνομα της ομάδα μας», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε για το ματς. «Ηταν ένα παιχνίδι που έπαιξε ρόλο και η αποβολή, είχαμε τον έλεγχο από την αρχή αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Αγωνιστικά κρατάμε ότι τα παιδιά κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια. Αν είχαμε καταβάλει τέτοια προσπάθεια και στα προηγούμενα παιχνίδια τότε ίσως να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Τώρα πρέπει να παλέψουμε τα παιχνίδια που έχουμε και σταδιακά να δούμε το μέλλον γιατί είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα