ΠΑΟΚ-CAS: H πολύωρη διαδικασία, η πρώτη φορά και η συνέχεια...

ΠΑΟΚ-CAS: H πολύωρη διαδικασία, η πρώτη φορά και η συνέχεια...

bet365

Η μεγάλη δικαστική «μάχη» ολοκληρώθηκε ύστερα από 11 ώρες στο κτήριο του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου στη Λοζάνη της Ελβετίας και στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι υπάρχουν, πλέον, βάσιμες ελπίδες δικαίωσης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε πολύ μεγάλο βάρος στην πολύωρη ακροαματική διαδικασία ενώπιον της τριμελούς επιτροπής του CAS, όπου για σχεδόν ένδεκα ώρες εξετάστηκε η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας.

Μια πολυμελής αντιπροσωπεία στελεχών και ειδικών επιστρατεύτηκε από τους «ασπρόμαυρους» που πέραν της ηθικής δικαίωσης, μέσω του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου της Λοζάνης, παλεύουν δικαστικά («καταθέσαμε για πρώτη φορά σε δικαστήριο», ανέφεραν μετά το τέλος της διαδικασίας) και για την επιστροφή των επτά βαθμών που τους έχουν αφαιρεθεί και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας.

«Περιμένουμε μια δίκαιη απόφαση ως την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος», υποστήριξε το μέλος του Δ.Σ. Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος εκπροσώπησε τη διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Στη Λοζάνη βρέθηκαν επίσης ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο Ελβετός δικηγόρος Χόρχε Ιμπαρόλα (με τη συνεργάτιδα του) και ο κ. Κατσάς, συν ένας βοηθός του κ. Ιμπαρόλα. Ένας expert (ο καθηγητής εμπορικού δικαίου κ. Τέλλης).

Παράλληλα συμμετείχαν με τηλεδιάσκεψη άλλοι τρεις experts (Λαγαρίας – αθλητικό δίκαιο, Πρεβεδούρου - διοικητικό, Ρόκας - εμπορικό), ενώ κατέθεσε ως μάρτυρας και ο γενικός διευθυντής Vialand κ. Τζώρτζης.

Η ακροαματική διαδικασία μπορεί να κράτησε 11 ώρες, ωστόσο φάνηκε από τις πολλές παρεμβάσεις των τριών δικαστών ότι τους ενδιαφέρει η ουσία της υπόθεσης.

Αυτό που σημείωναν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, μετά το πέρας της πολύωρης διαδικασίας, είναι το γεγονός ότι μετά από 11 ώρες ο Ολυμπιακός πρότεινε να κατατεθούν πάλι υπομνήματα, κάτι που όπως σημείωναν χαρακτηριστικά «δείχνει καλή προετοιμασία και επιχειρηματολογία από την πλευρά μας».

Με άλλα λόγια, μετά από 11 ολόκληρες ώρες, μέσα στις οποίες εξετάστηκαν όλα τα κεφάλαια της υπόθεσης, οι «ερυθρόλευκοι» έψαχναν και πάλι τρόπο να κερδίσουν χρόνο με την κατάθεση νέων υπομνημάτων, με τα οποία θέλουν να «δευτερολογήσουν» στα όσα υποστήριξε και κατέθεσε ενώπιον της επιτροπής ο ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα