Μπράνκο: «Θα λέω κάποτε πως ήμουν κομμάτι του ΠΑΟΚ»

Μπράνκο: «Θα λέω κάποτε πως ήμουν κομμάτι του ΠΑΟΚ»

Μπράνκο: «Θα λέω κάποτε πως ήμουν κομμάτι του ΠΑΟΚ»

bet365

O Μάριο Μπράνκο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (6/7) για τελευταία φορά στα γραφεία της Τούμπας και αποχαιρέτισε τα στελέχη και τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε για σχεδόν δύο χρόνια, μέσω της προσωπικής του σελίδας, αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

«Θα λέω κάποτε πως ήμουν κομμάτι του ΠΑΟΚ και έζησα την Τούμπα».

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο Μάριο Μπράνκο:

«Πέρασαν δύο σεζόν, άλλο ένα κεφάλαιο της επαγγελματικής μου ζωής έφτασε στο τέλος του. Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό μου κατά τη διάρκεια των δύο αυτών περιόδων που φάνταζαν πρόκληση. Γελάσαμε, κλάψαμε, γιορτάσαμε, υποφέραμε μαζί και αυτές είναι οι αναμνήσεις που παίρνω μαζί μου. Σε βάθος χρόνου, θα λέω περήφανα πως ήμουν ένα πολύ μικρό κομμάτι του ΠΑΟΚ, ένιωσα την Τούμπα και έζησα στη Θεσσαλονίκη. Αντίο και ευχαριστώ!».

Όλα τα παραπάνω συνοδεύτηκαν από αρκετές φωτογραφίες από την Τούμπα, από τη στιγμή της κατάκτησης του Κυπέλλου με τον Λουτσέσκου και φυσικά με τον Ιβάν Σαββίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα