Μήνυση από ΑΕΚ και Μελισσανίδη στον Κούγια

Μήνυση από ΑΕΚ και Μελισσανίδη στον Κούγια

Gazzetta team
Μήνυση από ΑΕΚ και Μελισσανίδη στον Κούγια

bet365

Μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια κατατέθηκε από την δικηγόρο της ΑΕΚ, Ελλη Ρίζου το πρωί της Δευτέρας (06/07) για τα όσα δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, την περασμένη Παρασκευή εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Αλέξης Κούγιας πριν από λίγες ημέρες εξαπέλυσε επίθεση προς την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κάνοντας λόγο για «εγκληματική οργάνωση». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατατεθεί μήνυση από την δικηγόρο της ΑΕΚ, Ελλη Ρίζου προς τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, με αφορμή τα λεγόμενα του.

Για τις συγκεκριμένες δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή, αυτή θα είναι απλώς και μόνο η αρχή των νομικών ενεργειών στις οποίες θα προβεί, καθώς θα επακολουθήσουν και αγωγές στα αστικά δικαστήρια και από την ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η ΑΕΚ αποφεύγει συνήθως να σχολιάσει τα λεγόμενα του Κούγια και έχει προτιμήσει την νομική οδό κατά καιρούς.

Το ίδιο θα κάνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση και θα τον κυνηγήσει μέχρι τέλους με όποιο άλλο νόμιμο και ένδικο μέσο υπάρχει για αυτές τις πρωτοφανείς και συκοφαντικές δηλώσεις περί εγκληματικης οργάνωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα