Μαρτίνς: «Δεν κάναμε καλό ματς και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»!

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Δεν κάναμε καλό ματς και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναγνώρισε πως ο Ολυμπιακός στο 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν είχε τόσο καλή εικόνα και κράτησε μόνο ότι η ομάδα του παρέμεινε αήττητη.
Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στη NOVA για:
Το ντέρμπι: Η αλήθεια είναι πως δεν κάναμε καλό ματς. Είχαμε κόπωση αλλά κάποιοι παίκτες δεν ήταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Είχαμε χάσει την συγκέντρωσή μας και μερικοί παίκτες δεν ήταν συγκεντρωμένοι σήμερα. Εκτός από το ότι χάσαμε βαθμούς πρέπει να συγκεντρωθούμε ξανά.
Την εικόνα των παικτών και του Ολυμπιακού: Όχι γενικά είχαμε κακή εικόνα. Δεν φτάσαμε στο επίπεδο που μπορούμε. Δεν προετοιμάσαμε το παιχνίδι από πλευράς ψυχολογίας και νοοτροπίας.
Το ότι συνέχισε το αήττητο ο Ολυμπιακός και τον Γκασπάρ: Ναι είναι θετικό ότι δεν χάσαμε σήμερα. Δεν ήμασταν καλοί. Καταλαβαίνω πως μπορούν να υπάρχουν κακές ημέρες αλλά πρέπει να ανακάμψουμε. Ο Γκασπάρ ήταν ένας από τους παίκτες που ήταν θετικός σήμερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα