Παναθηναϊκός: «Πόση ντροπή ακόμα θα αντέξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού;»

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Πόση ντροπή ακόμα θα αντέξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού;»

bet365

Την οργή τους μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν στο ημίχρονο του ντέρμπι, εξέφρασαν στον Παναθηναϊκό για την διαιτησία του Κομίνη κάνοντας λόγο για «απροκάλυπτα δώρα στον Ολυμπιακό»!

«Πόση ντροπή ακόμα θα αντέξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού με αυτά τα απροκάλυπτα δώρα της διαιτησίας; Αν προσπαθούν με τέτοιο τρόπο να φτάσουν στο αήττητο, ας το χαίρονται πραγματικά», τονίζεται αρχικά στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό και συνεχίζει ως εξής:

«Η διαιτησία του αποψινού αγώνα προκαλεί το κοινό φίλαθλο αίσθημα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο διαιτητής ανακαλύπτει φάουλ σε πέσιμο του Βαλμπουενά στον Ανουάρ και μέσω VAR το μετατρέπει σε πέναλτι! Νωρίτερα ο διαιτητής δεν βλέπει (;) το πάτημα του Μπα στον αστράγαλο του Ανουάρ, φάση που θα έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα και επομένως αποβολή του αμυνομένου (είχε ήδη μία κάρτα).».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα