Άρης: «Ενδεχόμενος δόλος από την ΕΠΟ για το ban από την FIFA»

Άρης: «Ενδεχόμενος δόλος από την ΕΠΟ για το ban από την FIFA»

Gazzetta team
Άρης: «Ενδεχόμενος δόλος από την ΕΠΟ για το ban από την FIFA»

bet365

Η ΠΑΕ Άρης με επίσημη ανακοίνωση τονίζει πως οι λανθασμένες ενέργειες της ΕΠΟ συντέλεσαν στο ban της ομάδας προσθέτοντας πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπεύθυνου αν αποδειχθεί πως υπήρχε δόλος για την τιμωρία από την FIFA.

Mε μια άκρως επιθετική ανακοίνωση η ΠΑΕ Άρης αναφέρεται με σκληρά λόγια στην ΕΠΟ σχετικά με το θέμα του ban, και τονίζει πως οι έρευνές της έδειξαν αστοχίες και λάθος χειρισμοί εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, προσθέτοντας πως οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

Εξ’ αρχής η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έφερε -και δεν φέρει- ουδεμία ευθύνη για το ban, που της επιβλήθηκε από τη FIFA, αναφορικά με τις υποθέσεις των πρώην ποδοσφαιριστών, που προσέφυγαν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία. Αυτό είναι ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο.

Καθώς το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγεται, χάρη στις ενέργειες της ΠΑΕ και της νομικής της υπηρεσίας, αποδεικνύεται ότι μια σειρά αστοχιών και λανθασμένων χειρισμών της ΕΠΟ, με ενδεχόμενο δόλο, έφεραν την ΠΑΕ προ τετελεσμένων αποφάσεων, που καλείται τώρα να ανατρέψει.

Για παράδειγμα, ενώ η FIFA ενημέρωσε με επίσημο έγγραφο την ΕΠΟ πως η υπόθεση αφορά τη νυν ΠΑΕ, η ΕΠΟ ποτέ δεν μας κοινοποίησε το έγγραφο, ώστε να ενεργήσουμε άμεσα. Σημειωτέον, η ΕΠΟ μάς είχε κοινοποιήσει απόφαση πριν την επίσημη ως άνω ενημέρωση της FIFA.

Αυτό είναι ένα μόνο περιστατικό…

Δεν ξέρουμε αν ήταν σε γνώση ή όχι του προέδρου, κ. Γραμμένου, είναι ξεκάθαρο, όμως, ότι οι κ.κ. Δέδες, Δαβάκης και Μπάρτζης, ενώ το γνώριζαν, είτε το... αμέλησαν, είτε λειτούργησαν με ενδεχόμενο δόλο.

Η υπόθεση θα έχει συνέχεια… Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διαπιστώσει αν πράγματι υπάρχει δόλος εκ μέρους τους διότι ο Σύλλογος υπέστη ζημιά για την οποία κάποιοι θα λογοδοτήσουν.

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ αποτιμά τη ζημιά και θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπεύθυνου για ποινικές και αστικές ευθύνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα