ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μαρτίνς: «Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της καριέρας μου, παιχνίδι-ορόσημο με Βόλο» (vid)

Μαρτίνς: «Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της καριέρας μου, παιχνίδι-ορόσημο με Βόλο» (vid)

Μαρτίνς: «Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της καριέρας μου, παιχνίδι-ορόσημο με Βόλο» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τη ως την πιο ευτυχισμένη στιγμή της καριέρας του, ενώ ξεχώρισε το ματς κόντρα στον Βόλο ως ορόσημο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Όλη την χρονιά ήμασταν αποφασισμένοι πως ο τίτλος δεν γινόταν να χαθεί. Υπήρχαν μεγάλες βραδιές στην Ευρώπη και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν μια διαδρομή  που δεν ήταν καθόλου εύκολη. Τα πράγματα δεν κρίθηκαν σε ενα ματς. Μερικά παιχνίδια μας κάνανε ακόμα πιο δυνατούς, όπως κόντρα στον Βόλο παρόλο που το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για μας με τον τρόπο που έγινε. Όμως εκείνη τη μέρα, αποφασίσαμε πως δεν πρόκειται να χάσουμε το πρωτάθλημα. Μας έκανε πιο δυνατούς»

Το κλειδί της πορείας του Ολυμπιακού: «Το πνεύμα του νικητή που έχει αυτή η ομάδα. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει πρωταθλήτρια. Εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, μέσα στην ομάδα υπάρχει μια χαρά που φαίνεται. Το πνεύμα αυτό μας οδήγησε σε αυτές τις επιτυχίες.

Για το αν θα συνεχιστούν οι επιτυχίες μέσα στη σεζόν: «Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Υποσχόμαστε πως θα τα δώσουμε όλα στον τελικό Κυπέλλου και στο Europa League

Για την πιο δυνατή στιγμή του: «Όλα τα ματς τα αντιμετώπιζα το ίδιο. Όμως διαφορετικές ήταν οι ευρωπαϊκές βραδιές. Αλλά και στα ντέρμπι, θα τα θυμάμαι. Ένα είναι το παιχνίδι-ορόσημο. Το ματς κόντρα στον Βόλο. Εκείνη την ημέρα αποφασίσαμε πως τίποτα δεν μπορεί να μας νικήσει. Ο τρόπος να αποδείξουμε την αξία μας ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα με την αξία μας. Δεν μπορεί να αμφιβσητήσει κανείς την ανωτερότητα μας.»

Για το αν είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της καριέρας του: «Είμαι ευτυχισμένος. Ελπίζω να έχουμε κι άλλες τέτοιες στιγμές. Είναι η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου»