ΑΕΚ: Εύσημα Καρέρα στους παίκτες για το διπλό στην Τούμπα και δώρο... ρεπό

ΑΕΚ: Εύσημα Καρέρα στους παίκτες για το διπλό στην Τούμπα και δώρο... ρεπό

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Εύσημα Καρέρα στους παίκτες για το διπλό στην Τούμπα και δώρο... ρεπό

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα αφού μοίρασε συγχαρητήρια στα αποδυτήρια για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, έδωσε ρεπό στους παίκτες της Ένωσης για την Πέμπτη.

Οι κιτρινόμαυροι κάνοντας μια «γεμάτη» εμφάνιση πέρασαν νικηφόρα με 2-0 από την Τούμπα και έπιασαν τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση για τη μάχη του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο Καρέρα έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, στους οποίους μοίρασε συγχαρητήρια τόσο στις δηλώσεις του, όσο και στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Ο Ιταλός κόουτς έδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση και τη νίκη και μάλιστα τους έδωσε ρεπό για την Πέμπτη, επιβραβεύοντας τους με αυτόν τον τρόπο για το αποτέλεσμα.

Οι κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν στα Σπάτα την Παρασκευή για τη... μίνι προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή (5/7, 19:15).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα