Καρέρα: «Παίξαμε με ένταση και ιδέες, η νίκη δεν μας κάνει φαβορί για τη 2η θέση»

Gazzetta team
Καρέρα: «Παίξαμε με ένταση και ιδέες, η νίκη δεν μας κάνει φαβορί για τη 2η θέση»

bet365

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση, αλλά ξεκαθάρισε πως παρά το διπλό στην Τούμπα η ΑΕΚ έχει ακόμα δρόμο για τη 2η θέση.

Ο Μάσιμο Καρέρα μιλώντας στο PAOK TV μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, τόνισε πως η ένταση και οι ιδέες στο παιχνίδι της ΑΕΚ έκαναν τη διαφορά και ξεκαθάρισε πως η Ένωση δεν είναι ακόμα φαβορί για τη 2η θέση καθώς απομένουν πέντε αγωνιστικές στα πλέι οφ.

«Ήταν ένας μεγάλος αγώνας. Δώσαμε λίγες ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ. Παίξαμε με ένταση και καλές ιδέες. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου που μετά την ήττα της Κυριακής το γύρισε», ανέφερε αρχικά.

Για το αν είναι φαβορί η ΑΕΚ για τη 2η θέση, πρόσθεσε: «Όχι απολύτως. Κάναμε μια σημαντική νίκη. Απομένουν πέντε αγώνες. Αν δεν κερδίσουμε και τους επόμενους, η νίκη δεν μετράει για τίποτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα