ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Με 4-3-3 και βασικούς Κρίστιτσιτς, Σιμόες και Αλμπάνη (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Με 4-3-3 και βασικούς Κρίστιτσιτς, Σιμόες και Αλμπάνη (pic)

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα παρατάσσει το αναμενόμενο 4-3-3 στην Τούμπα. Στο αρχικό σχήμα Κρίστιτσιτς, Σιμόες και Αλμπάνης για την Ένωση, στον πάγκο Σιμάνσκι και Αραούχο.

Ο Ιταλός κόουτς αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Σιμάνσκι, ξεκινώντας τον Κρίστιτσιτς πλάι στον Μάνταλο στο κέντρο και σε ρόλο αμυντικού χαφ τον Σιμόες, ενώ στο δεξί άκρο επιλέγεται ο Αλμπάνης, με τους Βέρντε και Αραούχο να μένουν στον πάγκο.

Οι 11 του Καρέρα: Ο Μπάρκας είναι κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα οι Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας και Παουλίνιο, Σιμόες ως αμυντικό χαφ με τους Κρίστιτσιτς και Μάνταλο μπροστά του, αριστερά ο Λιβάια, δεξιά ο Αλμπάνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Ολιβέιρα.

Στον κιτρινόμαυρο πάγκο βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Οικονόμου, Λάτσι, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Σαμπανάτζοβιτς, Βέρντε, Αραούχο και Μαχαίρας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα