Ολυμπιακός: Καμαρά ο «τιμωρός» της ΑΕΚ! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Καμαρά ο «τιμωρός» της ΑΕΚ! (vids)

bet365

Ο Αφρικανός διεθνής χαφ έχει... λαβώσει την ΑΕΚ σε τρία ντέρμπι που έχει παίξει εναντίον της πέρυσι αλλά και φέτος και ενώ τα τρία του γκολ σε βάρος της είναι όλα εξαιρετικά!

Ο Μαντί Καμαρά στην περσινή του σεζόν στον Ολυμπιακό είχε 36 αναμετρήσεις με 6 γκολ και 2 ασίστ. Απέναντι στην ΑΕΚ έπαιξε στο 4-1 υπέρ των Πειραιωτών και έβαλε ένα γκολ. Φέτος ο διεθνής Αφρικανός έπιασε τις 44 συμμετοχές, έχοντας 6 τέρματα και 3 ασίστ.

Από αυτά τα γκολ του τα δύο ήταν κόντρα στην ΑΕΚ! Σκόραρε στο εντός έδρας 2-0 της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Έβαλε όμως γκολ και στο πρόσφατο χρονικά ματς των play offs με το 2-1, οπότε και ο Ολυμπιακός διασφάλισε και μαθηματικά το 45ο πρωτάθλημά του. Όλα τα γκολ του με την ΑΕΚ δε είναι και ωραία τέρματα.

Είναι και γκολ τα οποία έχει βάλει με σουτάρες και με κίνηση, την οποία συνηθίζει. Ο νεαρός μέσος των Πειραιωτών το τελευταίο διάστημα είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και αυτό αποτυπώνεται και στην εικόνα του στο γήπεδο και στους αριθμούς του. Ένας Καμαρά που στο πρωτάθλημα είχε 2 γκολ και 1 ασίστ με Άρη και 1 γκολ με ΑΕΚ και στο Κύπελλο 1 γκολ και 1 ασίστ με ΠΑΟΚ. Δείτε πιο κάτω σε βίντεο τα τρία τέρματα του Μαντί Καμαρά σε τρεις αναμετρήσεις πρωταθλήματος με την ΑΕΚ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα