Άρης: Παραμένει η απόσταση με Ματίγια-Γκάμα-Κουέστα και κρίσιμο 48ωρο

Άρης: Παραμένει η απόσταση με Ματίγια-Γκάμα-Κουέστα και κρίσιμο 48ωρο

Άρης: Παραμένει η απόσταση με Ματίγια-Γκάμα-Κουέστα και κρίσιμο 48ωρο

bet365

Οι οικονομικές διαφορές διατηρούν ανοιχτό το ζήτημα παραμονής των Χαβιέρ Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα και Χουλιάν Κουέστα και προς αυτήν την κατεύθυνση θεωρείται πολύ σημαντικό το επόμενο 48ώρο.

Η αλήθεια είναι και οι τρεις υποθέσεις ήδη έχουν μπει σε διαφορετική βάση καθώς ο Άρης έχει δώσει προτεραιότητα στην ανάκτηση του δικαιώματος πραγματοποίησης μεταγραφών, απέκτησε και τη ρευστότητα με την πώληση του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν. Αυτή τη στιγμή οι «κίτρινοι» έχουν να διαχειριστούν την ποινή που τους επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA για τις οφειλές της παλιάς εταιρίας απέναντι στους Σιστόν, Ούμπιντες και Πορτίγια, υποθέσεις μάλιστα οι οποίες είναι τελεσίδικες και απαιτείται να διακανονιστούν. Δεύτερον, έχουν να αντιμετωπίσουν επίσης και τη δεύτερη ποινή απαγόρευσης μεταγραφών (για δύο μεταγραφικές περιόδους) που επέβαλε εκ νέου η Πειθαρχική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι. Στον Άρη εκτιμούν όμως ότι εφόσον τακτοποιήσουν τις οφειλές απέναντι στους Σιστόν, Ούμπιντες και Πορτίγια, θα αποκτήσουν δικαίωμα μεταγραφών καθώς η ευθύνη για την υπόθεση Ντουρμισάι βαραίνει την ΕΠΟ.

Πάμε στους Χαβιέρ Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα και Χουλιάν Κουέστα. Οι υποθέσεις των τριών ποδοσφαιριστών παραμένουν σε εκκρεμότητα όπως εξάλλου διατηρείται και η οικονομική διαφορά. Ξεκινώντας από την περίπτωση του Ματίγια, η συνάντηση του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ, Άγγελου Χαριστέα, με τον ατζέντη του παίκτη στη Θεσσαλονίκη ανέδειξε σημαντική οικονομική διαφορά καθώς τέθηκαν νέα δεδομένα σε σχέση με όλα όσα είχαν συζητήσει οι δύο πλευρές στην προηγούμενη επαφή τους.

Αυτά αφορούν τόσο το πάγιο ποσό του συμβολαίου, κυρίως όμως τα μπόνους σε ατομικούς στόχους οι οποίοι θεωρούνται αυτονόητοι. Ο Άρης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να ανεβάσει περισσότερο την προσφορά του. Οικονομική διαφορά παραμένει και με τους Μπρούνο Γκάμα, Χουλιάν Κουέστα και όλα θα ξεκαθαρίσουν εντός του επόμενου 48ώρου καθώς τα συμβόλαια και των τριών παικτών λήγουν στις 30/6. Για την ακρίβεια, αναμένεται να πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις, δίχως αυτό να σημαίνει όμως ότι οι «κίτρινοι» θα διαφοροποιήσουν τον οικονομικό προϋπολογισμό τους ανεβάζοντας τις προσφορές που έχουν καταθέσει. Εκτιμούν εξάλλου ότι οι προτάσεις που «ακούμπησαν» στο τραπέζι είναι αντιπροσωπευτικές της αξίας των παικτών και παράλληλα υποδηλώνουν τον σεβασμό της ομάδας στη προσφορά και των τριών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα