Ατρόμητος: Πρώτα τα πλέι άουτ και μετά συζήτηση για προπονητή και παίκτες

Ατρόμητος: Πρώτα τα πλέι άουτ και μετά συζήτηση για προπονητή και παίκτες

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Πρώτα τα πλέι άουτ και μετά συζήτηση για προπονητή και παίκτες

bet365

Την προσοχή τους στα πλέι άουτ και το πως θα κατακτήσουν την έβδομη θέση έχουν στον Ατρόμητο και μετά από αυτή την διαδικασία θα ασχοληθούν με την επόμενη μέρα για προπονητή και ποδοσφαιριστές. Τα δεδομένα για Κάναντι.

Τα πλέι άουτ μπορεί για τον Ατρόμητο να είναι αδιάφορα όσον αφορά τις θέσεις υποβιβασμού, όμως στο Περιστέρι θέλουν να εξασφαλίσουν την έβδομη θέση και μετά να περιμένουν την UEFA να εξετάσει τον φάκελο του Άρη που σε πρώτο βαθμό από την ΕΠΟ έχει πάρει κανονικά αδειοδότηση. Για τον λόγο αυτό, προτεραιότητα όλων είναι τα παιχνίδια που απομένουν στα πλέι άουτ και πως οι Περιστεριώτες θα καταφέρουν να πάρουν τις νίκες που χρειάζονται.

Από τα Δυτικά Προάστια, ξεκαθαρίζουν λοιπόν πως δεν υπάρχει για την ώρα κανένα θέμα με προπονητή, αλλά ούτε και ποδοσφαιριστές. Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν δημοσιεύματα για την περίπτωση του Νταμίρ Κάναντι, όμως από τον Ατρόμητο ξεκαθαρίζουν πως αυτή τη στιγμή η προσοχή όλων είναι μόνο στα πλέι άουτ.

Τι ισχύει για Κάναντι

Συνηθίζεται να λέγεται πως δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και στην περίπτωση του Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός παραμένει ο Νο. 1... πόθος όλων στον Ατρόμητο για τον πάγκο της ομάδας, εφόσον αποχωρήσει στο τέλος των πλέι άουτ ο Σάββας Παντελίδης, όμως πέρα αυτού δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι άλλο, καθώς μιλάμε και για μια δύσκολη περίπτωση.

Οι καλές σχέσεις των δύο πλευρών είναι δεδομένες, όπως και η αγάπη του Κάναντι για την Ελλάδα, αλλά και για τον Ατρόμητο. Ο Αυστριακός είναι θετικός σε επιστροφή του στη χώρα μας, αλλά και στο Περιστέρι, όμως μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα λόγω... Νυρεμβέργης!

Τον χειμώνα, Κάναντι κι Ατρόμητος είχαν δώσει σχεδόν τα χέρια με τους Περιστεριώτες να περιμένουν να τα βρει ο Αυστριακός τεχνικός με τους Γερμανούς ώστε να μείνει ελεύθερος. Αυτό δεν κατέστη εφικτό και ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου. Το άξιο αναφοράς είναι πως έχουμε φτάσει τέλη Ιουνίου, ο Κάναντι έχει απολυθεί από τους Γερμανούς από τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά ακόμα το συμβόλαιό του βρίσκεται σε ισχύ! Αυτό σημαίνει, πως ο 50χρονος τεχνικός, δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με τη Νυρεμβέργη μέχρι το καλοκαίρι του 2021, οπότε δεν μπορεί να υπογράψει με κανέναν εφόσον δεν καταφέρει να λύσει πρώτα με τους Γερμανούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα