Κατσαρής: «Η τελευταία χρονιά του ΠΑΟΚ στην Τούμπα»

Κατσαρής: «Η τελευταία χρονιά του ΠΑΟΚ στην Τούμπα»

Κατσαρής: «Η τελευταία χρονιά του ΠΑΟΚ στην Τούμπα»

bet365

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος του Συλλόγου, Θανάσης Κατσαρής, αναφέρθηκε στην κατασκευή της «Νέας Τούμπας».

Συμβολική χαρακτηρίστηκε από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, η Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (24/6) στο γήπεδο της Τούμπας.

Στον απολογισμό της χρονιάς ο κ. Κατσαρής παρέθεσε τα έσοδα και τα έξοδα του συλλόγου από τις 31/12 του 2018 έως 31/12 του 2019, ενώ το θέμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ απασχόλησε αρκετούς οπαδούς του «Δικεφάλου» που βρέθηκαν στην συνέλευση και μετά το τέλος της συζήτησαν σε ξεχωριστό χώρο με τον πρόεδρο του σωματείου για το τμήμα μπάσκετ.

Πάντως, η σημαντικότερη αναφορά έγινε για τη «Νέα Τούμπα», καθώς όπως τόνισε ο κ. Κατσαρής η σημερινή Γ.Σ, ίσως, να ήταν η τελευταία που έγινε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ με την υπάρχουσα μορφή του.

«Ισως να σημαίνει ότι γίνεται για τελευταία φορά μια τέτοια εκδήλωση στο γήπεδο της Τούμπας. Εχω την εντύπωση ότι το πρόγραμμα που έχει γίνει από τις τεχνικές υπηρεσίες του ΠΑΟΚ, προχωράει κανονικά. Νομίζω ότι η φετινή χρονιά, θα είναι η τελευταία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αυτή είναι η αίσθηση, αλλά επειδή υπάρχει μεγάλη γραφειοκρατία, ποτέ δεν πρέπει να λέμε ότι θα είναι η τελευταία. Ελπίζουμε ότι θα είναι η τελευταία χρονιά…

Επειδή η νέα Τούμπα δε θα έχει ανάγκη να προχωρήσει με χρηματοδοτήσεις και δανεισμό, που είναι διαδικασίες που αργούν να εξελιχθούν, πιστεύω ότι αν ξεκινήσει, τελειώνοντας η αγωνιστική περίοδος, καλώς εχόντων των πραγμάτων με την πανδημία, πιστεύω ότι σε δύο χρόνια, ίσως και λιγότερο, η νέα Τούμπα θα είναι έτοιμη.

Όλες οι δουλειές αυτές, έχουν σαν πρώτο πράγμα που χρειάζονται, τη χρηματοδότηση και για εμάς, η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη», τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα