Αϊτόρ: «Μεγάλη ομάδα σε Ευρώπη κι Ελλάδα ο Παναθηναϊκός»

Αϊτόρ: «Μεγάλη ομάδα σε Ευρώπη κι Ελλάδα ο Παναθηναϊκός»

Νίκος Αθανασίου
Αϊτόρ: «Μεγάλη ομάδα σε Ευρώπη κι Ελλάδα ο Παναθηναϊκός»

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έκανε ο Αϊτόρ λίγα λεπτά μετά την υπογραφή στο τριετές του συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Η μεταγραφή του Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε κι επίσημα την Τετάρτη το απόγευμα, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει για τα επόμενα τρία χρόνια με τους «πράσινους» και να ανακοινώνεται επίσημα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ισπανός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν εκεί. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως γνωρίζει ό,τι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα σε Ευρώπη κι Ελλάδα, αλλά και πως μίλησε με τον Καρλίτος όταν εμφανίστηκε το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού». Επίσης, αναφέρθηκε και στον Πογιάτος, δηλώνοντας πως τον γνωρίζει σαν όνομα, αλλά όχι σαν προπονητή όμως πιστεύει πως θα είναι καλός για να κατάφερε να βρεθεί στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Τσάβι Ρόκα: Μπορώ να μιλήσω με τον τεχνικό διευθυντή στα ισπανικά. Η σχέση είναι πιο εύκολη για εμένα και ναι ήταν ένας λόγος που ήρθα».

Για τον Καρλίτος: «Μίλησα με τον Καρλίτος και μου είπε πολλά πράγματα, πολλά καλά πράγματα για την ομάδα και την πόλη και απ' όσα έχω δει μέχρι στιγμής είναι αλήθεια. Είναι πολύ ωραία! Είδα καλούς ανθρώπους και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω να απολαύσω την χώρα, την πόλη και την ομάδα».

Για τον Πογιάτος: «Τον ξέρω τον Πογιάτος, όμως δεν μίλησα μαζί του. Ξέρω όμως ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Ήρθε από την Μαδρίτη και θα δούμε τι είδους προπονητής είναι. Δεν τον ξέρω, αλλά για να ήρθε εδώ, είναι καλός προπονητής. Ξέρω τους νέους στόχους της ομάδας κι αυτό μου άρεσε κι ήρθα εδώ».

Για το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας: «Μίλαγα με την Μπεσίκτας, αλλά φυσικά ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερης ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις πιο ιστορικές στην Ευρώπη. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα