Το «τηλεφωνικό αντίο» του Δούρου στον Αλέφαντο μέσω του gazzetta.gr!

Το «τηλεφωνικό αντίο» του Δούρου στον Αλέφαντο μέσω του gazzetta.gr!

bet365

Ο Γιώργος Δούρος, διαιτητής του ιστορικού Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός του 2004, αποχαιρετά μέσω του gazzetta.gr τον Νίκο Αλέφαντο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.

O Νίκος Αλέφαντος, σε ηλικία 82 ετών έφυγε από τη ζωή λόγω ανακοπής.

Ενα από τα μεγάλα του παράπονα όσο ήταν στη ζωή ήταν ότι ήθελε μια «συγγνώμη» από τον Γιώργο Δούρο στο τηλέφωνο για το περιβόητο εκείνο ματς στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (2-2) για το πρωτάθλημα, την σεζόν 2003-04.

Ο Γιώργος Δούρος, με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπό του Αλέφαντου ανταποκρίθηκε στο δικό μας τηλεφώνημα και αποχαιρετά τον έμπειρο κόουτς μέσω του gazzetta.gr:

«Επρόκειτο για έναν μύστη του ποδοσφαίρου, ήξερε τα μυστικά της μπάλας όσο ελάχιστοι κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Σίγουρα η είδηση του θανάτου του με στεναχώρησε ιδιαίτερα. Ο Νίκος Αλέφαντος δεν πρόκειται να ξεχαστεί, θα είναι αιωνία η μνήμη του. Είναι από τους ανθρώπους που πάντα σεβόμουν για τις γνώσεις του στο ποδόσφαιρο, το πάθος του γι' αυτό... Τα στοιχεία αυτά θα μας λείψουν. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα