ΠΑΟΚ: Θέλει δανεικό τον Μουρίλο της Μπράγκα (vids)

ΠΑΟΚ: Θέλει δανεικό τον Μουρίλο της Μπράγκα (vids)

bet365

Πορτογαλικό δημοσίευμα τη Δευτέρα (22/6) στέκεται στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 26χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ της Μπράγκα, Μουρίλο ντε Σόουζα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ηλεκτρονική έκδοσή της η εφημερίδα «O Jogo» «ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να δανειστεί τον βραζιλιάνικο εξτρέμ», τα χαρακτηριστικά του οποίου είναι γνώριμα στον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο γεννημένος στις 31 Οκτωβρίου 1994 δεξιός χαφ-εξτρέμ αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019-2020 δανεικός στην Σπόρτινγκ Χιχόν γι’ αυτό όπως επισημαίνεται «η διοίκηση της Μπράγκα γνωρίζει ήδη το ενδιαφέρον του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, αλλά θα ασχοληθεί με την υπόθεση μετά το τέλος της σεζόν, όταν και ολοκληρωθεί ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή στη Σπόρτινγκ Χιχόν».

Ο Βραζιλιάνος, έχει συνολικά 21 συμμετοχές, με 2 γκολ και 4 ασίστ τη φετινή σεζόν και έχει δουλέψει παλιότερα με τον Αμπέλ Φερέιρα στη Μπράγκα (από το 2018 και μετά) με την Χιχόν να μην δείχνει διατεθειμένη να καταβάλλει τη ρήτρα εξαγοράς του, ενώ όπως αναφέρεται στο κείμενο «ο Μουρίλο μπορεί να μετακινηθεί με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ καθώς δεν αναμένεται να βρει χώρο στο ρόστερ της Μπράγκα για την επόμενη σεζόν».

Τη σεζόν 2017/18, στέφθηκε πρωταθλητής της δεύτερης κατηγορίας με τη Νασιονάλ πετυχαίνοντας 13 γκολ, ενώ στη πρώτη του χρονιά με τη φανέλα της Μπράγκα είχε 3 γκολ σε 16 παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα