Δώνης: «Δεν υπάρχει πλέον υγεία, είναι μεγάλο το πρόβλημα»

Gazzetta team
Δώνης: «Δεν υπάρχει πλέον υγεία, είναι μεγάλο το πρόβλημα»

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μετά το 3-0 από τον Ολυμπιακό στάθηκε στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν πλέον υγεία στο εσωτερικό τους, αντιμετωπίζοντας σημαντικό πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στη NOVA μετά την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη:

Για την ήττα με 3-0: «Η ομάδα είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη. Έχει θέμα στο εσωτερικό της να αντιμετωπίσει. Η υγεία που έβγαινε προς τα έξω δεν υπάρχει πλέον. Ήταν δύσκολο ματς, με πολλά λάθη».

Για τον Ινσούα: «Το γενικότερο κλίμα δεν αφορά τον Ινσούα. Θέλω να κάνω μια διευκρίνιση. Πρέπει να σεβόμαστε τα παιδιά που έχουν προσφέρει. Ο κάθε άνθρωπος έχει νεύρα, αλλά δεν μπορούμε να ρίχνουμε ευθύνες ανυπόστατες. Υπάρχουν παιδιά που δεν θα συνεχίσουν και αυτό φαίνεται και στην προπόνηση. Είναι κάτι που επηρεάζει όλη την ομάδα. Θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε γιατί η ομάδα βρίσκεται σε πρόβλημα και πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την κατάσταση».

Για την έλλειψη επιλογών: «Είναι αποφάσεις άλλων για το πως φτάσαμε εδώ πέρα. Όλες οι άλλες ομάδες έχουν διαχειριστεί διαφορετικά την κατάσταση ώστε να μπορούν να κρατούν τους παίκτες ως το τέλος της σεζόν. Μπορεί κάποιος να βλέπει ότι δεν υπάρχει κίνητρο αλλά για μένα όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό δεν μπορείς να λειτουργείς έτσι. Μετά το ματς με τον ΟΦΗ θα αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες και θα προσπαθήσουμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά. Πρέπει να κοιτάξουν τι έχουν κερδίσει τα τελευταία δύο χρόνια και όχι να βγάζουν νεύρα».

Για τους Χρήστο Δώνη και Ζαχίντ που θα αποχωρήσουν: «Σέβομαι όλα τα παιδιά και την προσπάθεια που έχουν κάνει. Η ομάδα δεν θα συνεχίσει όπως ήταν. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να έχει καλύτερη πορεία και να φτάσει εκεί που του επιβάλλει το DNA του την επόμενη σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα