Λόπες: «Είχαμε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε κάποιες στιγμές»

Gazzetta team
Λόπες: «Είχαμε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε κάποιες στιγμές»

bet365

Ο Πορτογάλος μπακ της ΑΕΚ αναφέρθηκε στα όσα δεν πήγαν καλά και η Ένωση έμεινε στο 2-2 με τον Άρη.

Αναλυτικά όσε είπε ο Λόπες στη NOVA:

Για τη γεύση που του αφήνει το 2-2: «Μου αφήνει μια πικρή γεύση γιατί κάναμε ευκαιρίες, αλλά τα τελειώματα δεν ήταν καλά. Σε γενικές γραμμές δεν τα πήγαμε άσχημα, κάναμε καλό παιχνίδι που θα είχαμε κερδίσει αν είχαμε κάνει τα γκολ».

Για το αν υπήρχαν συγκεκριμένες φάσεις που καθόρισαν το ισόπαλο αποτέλεσμα: «Υπάρχουν μέρες που η μπάλα μπαίνει πιο εύκολα στα δίχτυα, κι άλλες που δεν μπαίνει τόσο εύκολα. Σήμερα ήταν το δεύτερο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν είμαστε χαρούμενοι με την ισοπαλία. Σκεφτόμαστε πλέον το παιχνίδι του Κυπέλλου για την πρόκριση στον τελικό».

Για το γεγονός ότι για πρώτη φορά με Καρέρα η ΑΕΚ δέχθηκε δύο γκολ: «Ίσως υπήρχε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης κάποιες στιγμές. Αλλά προσπαθούμε να αφομοιώσουμε όσα μας ζητάει ο προπονητής στο αμυντικό κομμάτι. Σήμερα δεν ήμασταν καλοί εκεί, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας για να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Για το πως περιμένει η ΑΕΚ τον αγώνα της Τετάρτης για το Κύπελλο: «Εμείς σκεφτόμαστε όπως σε κάθε ματς. Μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό».

Για το γκολ του Μαρτίνες και πως έζησε τη φάση καθώς ήταν μέσα σε αυτή: «Ήταν ένα δύσκολο γκολ του Άρη. Ξεκίνησε με σέντρα από τα αριστερά και ο παίκτης του Άρη έβαλε ένα δύσκολο γκολ. Προσπάθησα να προλάβω την μπάλα χωρίς να τα καταφέρω. Υπάρχουν στιγμές που το παραμικρό μπορεί να επηρεάσει. Άλλες φορές η μπάλα μπαίνει, άλλες όχι. Από εδώ και πέρα κοιτάμε να βελτιωθούμε στα κομμάτια που πρέπει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα