ΑΕΚ - Άρης: Με Αραούχο στην κορυφή και Οικονόμου - Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ - Άρης: Με Αραούχο στην κορυφή και Οικονόμου - Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας (pic)

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα επιλέγει το 4-2-3-1 κόντρα στον Άρη. Ο Οικονομου πλάι στον Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας και ο Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης της Ένωσης.

Το αναμενόμενο 4-2-3-1 επέλεξε ο Καρέρα για την ΑΕΚ κόντρα στον Άρη με τον Ιταλό τεχνικό να τοποθετεί τον Οικονόμου πλάι στον Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας, αφήνοντας στον πάγκο τον Τσιγκρίνσκι ενόψει της αναμέτρησης του Κυπέλλου την προσεχή Τετάρτη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Επίσης ο Αραούχο επιλέγεται αντί του Ολιβέιρα στην κορυφή της κιτρινόμαυρης επίθεσης.

Ο Μπάρκας είναι κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα οι Λόπες, Σβάρνας, Οικονόμου και Μπακάκης, στο κέντρο οι Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι, δεκάρι ο Μάνταλος, αριστερά ο Λιβάια, δεξιά ο Βέρντε που επιστρέφει στην ενδεκάδα και μπροστά ο Αραούχο.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Παουλίνιο, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα