Χατζηθεοδωρίδης: «Υπάρχουν παίκτες που διψάνε γι' αυτούς τους αγώνες»

Χατζηθεοδωρίδης: «Υπάρχουν παίκτες που διψάνε γι' αυτούς τους αγώνες»

Gazzetta team
Χατζηθεοδωρίδης: «Υπάρχουν παίκτες που διψάνε γι' αυτούς τους αγώνες»

bet365

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως κάποιοι ποδοσφαιριστές διψάνε γι' αυτά τα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το αν έχει ποτέ αγωνιστεί ως δεξί μπακ: «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει με βάση τις προηγούμενες σεζόν που έπαιξα σε πολλές διαφορετικές θέσεις. Είμαι έτοιμος, αν και είχα παίξει και πιο παλιά θυμάμαι όταν ήμουν στις ακαδημίες σε αυτή τη θέση και είχα σκοράρει. Ήμουν 17 χρονών στην Αγγλία».

Για το αν είναι δύσκολο για ένα μπακ να παίζει στη αντίθετη πλευρά: «Δεν είναι εύκολο κατά τη γνώμη μου και είναι ανάλογα και πως παίζεις το σύστημα της ομάδας και τι ζητάει ο προπονητής της ομάδας από σένα ως δεξί ή αριστερό μπακ. Αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι και τόσο εύκολο σε θέμα τοποθέτησης αμυντικής λειτουργίας».

Για την κακή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα όλα αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ περίεργα και δύσκολα για την ομάδα λόγω της κατάστασης που υπήρξε. Δεν δικαιολογείται η εμφάνιση που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ γιατί δεν μας αντιπροσωπεύει ούτε σαν ομάδα, ούτε σαν παίκτες. Αλλά είδαμε τι κάναμε λάθος σε αυτά τα παιχνίδια και είμαι σίγουρος ότι δεν θα επανέλθουμε σε αυτές τις εμφανίσεις και θα βελτιωθούμε πολύ στα επόμενα παιχνίδια».

Για τα προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού: «Είναι ένα παρά πολύ μεγάλο παιχνίδι και υπάρχουν απουσίες από αυτή την ομάδα, αλλά πιστεύω πως υπάρχουν παίκτες που διψάνε για αυτούς τους αγώνες και είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% του εαυτού τους. Οποίος μπει στο παιχνίδι είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσει όλα».

Για το αν είναι θετικό ή αρνητικό το άδειο Καραϊσκάκη: «Τα παιχνίδια χωρίς κόσμο είναι πάντα περίεργα γιατί ο κόσμος σου δίνει κίνητρο, τώρα που είναι εκτός έδρας δεν ξέρω πως θα μας επηρεάσει σαν ομάδα, θεωρώ πως δεν θα έχουμε θέμα».

Για το τι πρέπει να προσέξουν στον Ολυμπιακό κι αν ο Ελ Αραμπί είναι ένας κίνδυνος: «Σίγουρα μας είχε δημιουργήσει και άλλα προβλήματα στο παρελθόν, πιστεύω ότι άμα με βάση το προηγούμενο παιχνίδι που παίξαμε, που είχαμε πολλά κενά σε θέμα τακτικής, πρέπει να τα διορθώσουμε γιατί αν συνεχίσουμε και δείξουμε τις ίδιες εμφανίσεις θα μας τιμωρήσουν και θα έχουμε πρόβλημα».

Για το αν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του από τη διοίκηση: «Δεν θέλω να συζητήσω κάτι για αυτό, θα δείξει στην συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα