ΑΕΚ: Όλοι μέσα για τον Άρη!

Gazzetta team
ΑΕΚ: Όλοι μέσα για τον Άρη!

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές από τους οποίους λείπει πλέον μόνο ο Γαλανόπουλος για την αναμέτρηση με τον Άρη στο ΟΑΚΑ

Με μοναδικά προβλήματα τον Κώστα Γαλανόπουλο και τον Φοίβο Μπότο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Οι δυο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, κοινώς και ο Χουλτ ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Την 22άδα για τον αυριανό αγώνα (20/06 - 21.30 ΟΑΚΑ) με τον Άρη για την 3η αγωνιστική των Play Off γνωστοποίησε μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μάσιμο Καρέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν κρίνουμε από τις ασκήσεις τακτικής που έκανε ο Ιταλός τεχνικός όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας το 4-2-3-1 θα διατηρηθεί με τον Σβάρνα να 'χει προβάδισμα για παρτενέρ του Τσιγκρίνσκι και τον Βέρντε να διεκδικεί και πάλι φανέλα βασικού.

Την αποστολή αποτελούν οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα