Super League εκλογές: Νέος πρόεδρος ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης! (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Super League εκλογές: Νέος πρόεδρος ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης! (pics & vid)

bet365

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης είναι από το απόγευμα της Παρασκευής ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας με ψήφους 8-5. Λευκό ψήφισε ο Αστέρας Τρίπολης!

Όπως αναμένονταν ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης είναι ο εκλεκτός της πλειοψηφίας των ομάδων της Σούπερ Λίγκας και ο νέος πρόεδρος του συνεταιρισμού, καθώς εκλέχθηκε με ψήφους 8-5 και με τον Αστέρα Τρίπολης να προτιμά το λευκό! Την υποψηφιότητα του αντιπροέδρου του «τριφυλλιού» εκτός από τον Παναθηναϊκό (μέχρι και ο Γιάννης Αλαφούζος μετά από 5 χρόνια βρέθηκε στη Λίγκα) στήριξαν ακόμη ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός, η Ξάνθη, η Λαμία και ο Βόλος. Από την άλλη ο Αλέξης Κούγιας πήρε τις ψήφους της ομάδας του, της ΑΕΛ αλλά και του Ολυμπιακού, του Άρη, του Πανιωνίου και του Ατρομήτου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα