Κούγιας για εκλογές Super League: «Αυτή η περίεργη συμμαχία Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ θα καταρρεύσει στο πρώτο πέναλτι»

Δημήτρης Τομαράς
Κούγιας για εκλογές Super League: «Αυτή η περίεργη συμμαχία Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ θα καταρρεύσει στο πρώτο πέναλτι»

bet365

Για μια από τις χειρότερες ημέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δεν κατάφερε να εκλεγεί νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, λέγοντας όμως ότι σε μερικές εβδομάδες ίσως έχουμε ξανά εκλογές.

Συγκεκριμένα λίγη ώρα μετά την εκλογή του Λεωνίδα Μπουτσικάρη ως νέου προέδρου της Σούπερ Λίγκας, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία τόνισε: «Είναι από τις χειρότερες μέρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναδείχθηκαν όλες οι παθογένειες. Κάποια δημοσιογραφικά φερέφωνα είχαν προβλέψει ότι δεν θα βρω ούτε την ψήφο μου. Εμένα με ψήφισαν πραγματικοί ιδιοκτήτες και όχι παράγοντες ομάδων. Δεν θα ήθελα ποτέ να με ψηφίσει η Ξάνθη που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Δεν θα ήθελα ποτέ να με ψηφίσει ο Βόλος που ανήκει σε έναν άνθρωπο που δεν έχει βγει στο προσκήνιο, αλλά έχει κατηγορηθεί για το μισό ποινικό κώδικα διεθνώς.

Δεν ήθελα να με ψηφίσει ποτέ ο Παναιτωλικός που ουσιαστικά έχει αποκαλυφθεί σε ποιον ανήκει από το προηγούμενο καλοκαίρι. Ευτυχώς δεν με ψήφισαν. Είμαι ιδιοκτήτης μιας μεγάλης ομάδας και θα σας δώσω μια υπόσχεση. Αυτοί που σήμερα χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για επαγγελματικούς σκοπούς και μιλάω για τον κύριο Αλαφούζο που ουσιαστικά ενδιαφέρεται μόνο να πουλήσει μέρος του ΣΚΑΙ στον κύριο Σαββίδη και να κάνει την διαχείριση του OPEN και υπόσχονται τηλεοπτικά συμβόλαια στις άστεγες ΠΑΕ θα με βρουν μπροστά τους.

Είχα ένα έντονο επεισόδιο με τον κύριο Αλαφούζο που τόλμησε να πει κάτι όχι υποτιμητικό για μένα, αλλά του υπενθύμισε με ποιους και πότε, άνθρωποι που δυστυχώς διοίκησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο προσπαθήσαμε να εξυγιάνουμε τον χώρο, αλλά τώρα συνυπάρχει με αυτούς που θέλαμε να διώξουμε. Αυτή η περίεργη συμμαχία Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα καταρρεύσει στο πρώτο ανάποδο πέναλτι.

Σε έναν μήνα μπορεί να ξαναέχουμε εκλογές με τις ομάδες που θα ανέβουν και είναι πιθανόν να είμαι εγώ πρόεδρος, αφού τώρα ψήφισαν ομάδες που θα υποβιβαστούν. Λυπάμαι για το ξεβράκωμα του ΟΦΗ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα