Super League: Φινάλε 18/7 στα play out, το πρόγραμμα (και) των play off (pic)

Gazzetta team
Super League: Φινάλε 18/7 στα play out, το πρόγραμμα (και) των play off (pic)

bet365

Ορίστηκαν σήμερα η 4η, 5η, 6η και 7η αγωνιστική των play off, όπως και το υπόλοιπο πρόγραμμα των play out. Οι 4 που συνεχίζουν στο Κύπελλο (ΑΕΚ, Αρης, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ) θα παίζουν σερί για 3 εβδομάδες Τετάρτη-Κυριακή.
«Φορτωμένο» πρόγραμμα περιμένει ΑΕΚ, Αρη, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, καθώς από αυτό το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσουν για 3 εβδομάδες σερί αγώνες. Την επόμενη Τετάρτη (24/6) θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του Κυπέλλου, ενώ όπως ανακοινώθηκε σήμερα (19/6) από την SL, η 5η και η 7η αγωνιστική θα διεξαχθούν εμβόλιμα την Τετάρτη 1η Ιουλίου και 8/7 αντίστοιχα. Ετσι οι 4 φιναλίστ θα του Κυπέλλου θα δώσουν «κολλητά» ματς.

Την ίδια στιγμή ανακοινώθηκε και το υπόλοιπο πρόγραμμα των play out και το τουρνουά θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 18 Ιουλίου. Τόσο την 6η αγωνιστική, όσο και την τελευταία 7η οι αγώνες θα γίνουν την ίδια ημέρα και ώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα