Τασουλής: «Θέλουμε να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα» (vid)

Gazzetta team
Τασουλής: «Θέλουμε να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα» (vid)

bet365

Ο μπακ του Αστέρα Τρίπολης παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο
Ο Χρίστος Τασουλής αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στο ματς με τον Ατρόμητο και ο μπακ των Αρκάδων παρέλαβε σήμερα (19/6) το βραβείο του. Οπου και στάθηκε στην ενδεχόμενη επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Θα ήθελα να συνδυαστεί με μία νίκη της ομάδας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και πήραμε μόνο μία ισοπαλία".
Για τα νέα δεδομένα και τα μέτρα που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο:
"Είναι όντως πρωτόγνωρο για όλους μας. Δεν είναι ευχάριστο σε καμία περίπτωση να παίζεις χωρίς κόσμο. Θέλουμε να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Νομίζω ότι σιγά σιγά μπορεί να αρχίσει να γίνεται αυτό, με κάποιο ποσοστό του κόσμου να έρχεται στο γήπεδο".
Για τον στόχο της ομάδας από εδώ και πέρα:
"Στόχος είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε στην έβδομη θέση. Εχουμε κάποια παιχνίδια, εντός έδρας που είναι περισσότερα από τα εκτός. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και αρχής γενομένης από την Κυριακή, αν καταφέρουμε να πάρουμε μία νίκη με τον Ατρόμητο, θα μας δώσει τεράστιο προβάδισμα".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα