Παναθηναϊκός: Φεύγει μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ο Ζαχίντ

Παναθηναϊκός: Φεύγει μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ο Ζαχίντ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Φεύγει μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ο Ζαχίντ

bet365

O Γκίας Ζαχίντ ζήτησε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό μετά το ντέρμπι στο Φάληρο και οι «πράσινοι» έκαναν δεκτό το αίτημά του, ώστε ο παίκτης να έχει περιθώριο ολιγοήμερων διακοπών πριν την έναρξη προετοιμασίας με το ΑΠΟΕΛ.
Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κρατήσει τον Γκίας Ζαχίντ μέχρι το τέλος των πλέι-οφ, όμως, μετά το «άκυρο» από το ΑΠΟΕΛ που ζήτησε τον παίκτη για την αρχή της προετοιμασίας την 1η Ιουλίου, ήρθε και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει μετά το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Νορβηγός μέσος ζήτησε από την ΠΑΕ να του επιτρέψει να φύγει από την Δευτέρα, ώστε να έχει περιθώριο μίας εβδομάδας πριν πάει στην Κύπρο για να ξεκινήσει την νέα σεζόν με το ΑΠΟΕΛ. Οι «πράσινοι» το αποδέχθηκαν και έτσι την Κυριακή θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ζαχίντ με την φανέλα του «τριφυλλιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα