Κορυφαίο γκολ της σεζόν το ανάποδο ψαλίδι του Βέλλιου (vid)

Κώστας Τόπας
Κορυφαίο γκολ της σεζόν το ανάποδο ψαλίδι του Βέλλιου (vid)

bet365

Το εντυπωσιακό τέρμα που είχε πετύχει ο Απόστολος Βέλλιος, με ανάποδο ψαλίδι στο ματς την Λαμία, αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία του κόσμου, το καλύτερο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μετά την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όπου την πρώτη θέση κατέλαβε ο Μάρκο Λιβάια, ο κόσμος ψήφισε το καλύτερο τέρμα της σεζόν.

Το ανάποδο ψαλίδι που είχε πετύχει, ο υψηλόσωμος επιθετικός του Ατρομήτου, Απόστολος Βέλλιος, συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό και αναδείχθηκε το καλύτερο, με 35,96% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Μπρούνο Γκάμα και Γιουσέφ Ελ-Αραμπί.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα των πέντε πρώτων ποδοσφαιριστών, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού NIVEA MEN Best Goal the Regular Season:

1/ Απόστολος Βέλλιος-2η αγωνιστική 35,96%
2/ Μπρούνο Γκάμα-22η αγωνιστική 19,72%
3/ Γιούσεφ Ελ-Αραμπί-17η αγωνιστική 13,18%
4/ Λίντσεϊ Ρόουζ-9η αγωνιστική 10,12%
5/ Κώστας Φορτούνης-24η αγωνιστική 8,12%

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα