Παναθηναϊκός: Γεμάτο το απουσιολόγιο του Δώνη!

Παναθηναϊκός: Γεμάτο το απουσιολόγιο του Δώνη!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Γεμάτο το απουσιολόγιο του Δώνη!

bet365

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις την Τρίτη και ο Γιώργος Δώνης έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού.

Μετά από το διήμερο ρεπό, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης. Η προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα για τον Γιώργο Δώνη. Το απουσιολόγιο αυξήθηκε σημαντικά. Πέραν των τραυματιών Πούγγουρα, Περέα, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και ατομικό και των Νάγκι, Μπεκ οι οποίοι έκαναν θεραπεία, απόντες ήταν οι Χατζηγιοβάνης (ενόχληση στους περονιαίους), Σένκεφελντ (θυλακίτιδα στη λαγονοκνημιαία ταινία), Νούνες (οσφυαλγία), Γιόχανσον (αιμάτωμα στον τετρακέφαλο).

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ανοίγματα και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα