Έφεση κατά της ΠΑΕ Άρης δίχως νομικό υπόβαθρο

Έφεση κατά της ΠΑΕ Άρης δίχως νομικό υπόβαθρο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Έφεση κατά της ΠΑΕ Άρης δίχως νομικό υπόβαθρο

bet365

Εννιά πρώην ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Άρης κατάθεσαν έφεση κατά της απόφασης της επιτροπής αδειοδότησης και ζητούν την ανάκληση της άδειας συμμετοχής τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις, σύμφωνα όμως με τον κανονισμό αδειοδότησης αυτή η ενέργεια στερείται νομικού υποβάθρου.

Την έφεση υπογράφει ο νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί εννιά πρώην ποδοσφαιριστές (σ. σ. Εύθυμης Κουλουχέρης, Κώστας Καπετάνος, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Μανώλης Παπαστεριανός, Παναγιώτης Κοντοβάς, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Κώστας Καζναφέρης, Μάρκος Βελλίδης και Θόδωρος Γκίτκος).

Στην έφεση οι ποδοσφαιριστές σημειώνουν ότι έχουν άμεσο έννομο συμφέρον για την άσκηση έφεσης καθώς επίσης και ότι τέσσερις εκ των εννιά ποδοσφαιριστών διαθέτουν αμετάκλητες διαιτητικές αποφάσεις των οργάνων της ΕΠΟ. Με την έφεσή τους ζητούν τη μη αδειοδότηση της ΠΑΕ Άρης τόσο για τις εγχώριες όσο και διεθνείς διοργανώσεις και κατ’ επέκταση τη μεταρρύθμιση της προσβαλλόμενης απόφασης.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη έφεση ενδέχεται να στερείται νομικού υποβάθρου καθώς σύμφωνα με τον κανονισμό αδειοδότησης των ομάδων και πιο συγκεκριμένα το άρθρο 7, παρ. 4 δικαίωμα έφεσης έχουν «α) μια υποψήφια που έκαβε απορριπτική απόφαση από την ΠΟΑ, β) μια αδειοδοτημένη ομάδα της οποίας η άδεια ανακλήθηκε από την ΠΟΑ ή γ) από τον διευθυντή αδειοδότησης επί των αποφάσεων της ΠΟΑ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα