Άρης: Η καταλυτική συνάντηση με Μπρούνο Γκάμα και η ερώτηση του Ολυμπιακού

Άρης: Η καταλυτική συνάντηση με Μπρούνο Γκάμα και η ερώτηση του Ολυμπιακού

bet365

Καθοριστικής σημασίας θεωρείται η προγραμματισμένη για την Τρίτη (16/6) συνάντηση του Άγγελου Χαριστέα με τον Μπρούνο Γκάμα για το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών. Τι ισχύει για Ολυμπιακό.
Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το επόμενο 48ωρο θα διαμορφώσει τελικά δεδομένα αναφορικά με την παραμονή του Μπρούνο Γκάμα στον Άρη.

Στον Ολυμπιακό σκέφτηκαν την περίπτωση του Πορτογάλου επιθετικού αλλά δεν προχώρησαν σε καμία κίνηση για την απόκτησή του. Οι «κίτρινοι» έχουν την πρόθεση κάλυψης της οικονομικής διαφοράς των 50.000 ευρώ που τους χωρίζει με τον Πορτογάλο επιθετικό και προς αυτήν την κατεύθυνση θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον ποδοσφαιρικό διευθυντή της ΠΑΕ, Άγγελο Χαριστέα.

Για την ακρίβεια, ο τελευταίος έχει προγραμματίσει συνάντηση και με τον Χαβιέρ Ματίγια καθώς είναι σαφές ότι ο Άρης έχει δώσει προτεραιότητα στις συγκεκριμένες δύο υποθέσεις, νιώθοντας πλέον και την πίεση του χρόνου. Κι αυτό διότι έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε ανανεώσεις συμβολαίων πριν τις 30 Ιουνίου. Μένοντας περισσότερο στην περίπτωση του Μπρούνο Γκάμα, στις τελευταίες ημέρες αναπτύχθηκε φημολογία περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είναι από τις «συμπάθειες» του Πέδρο Μαρτίνς, τούτο δεν σημαίνει όμως ότι οι Πειραιώτες προχώρησαν σε επίσημη κίνηση για την απόκτησή του. Στη ζυγαριά των δεδομένων μπήκε η ηλικία του 33χρονου παίκτη, το σχέδιο του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού, ίσως και η απόφασή του να μειώσει τον μέσο όρο ηλικίας του συνόλου. Η ουσία είναι ότι πέραν μιας εσωτερικής συζήτησης, ο Ολυμπιακός δεν έκανε ουσιαστική κίνηση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα