Ματιέ Βαλμπουενά: Παραμένει τοπ πασέρ της Ευρώπης μαζί με τον Μίλερ! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ματιέ Βαλμπουενά: Παραμένει τοπ πασέρ της Ευρώπης μαζί με τον Μίλερ! (poll)

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά συνεχίζει να... ταλαιπωρεί τον Τόμας Μίλερ της Μπάγερν Μονάχου, με τον οποίο παραμένουν οι τοπ πασέρ στην Ευρώπη με 24 ασίστ έκαστος!

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Προφανώς και όλα τα... φώτα έπεσαν πάνω στον Μαντί Καμαρά στο Ολυμπιακός - Άρης και δικαιολογημένα διότι έχουμε να κάνουμε με μία γεμάτη εμφάνιση με δύο γκολ και μία ασίστ στο 3-1 υπέρ της ομάδας του, όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο πως για άλλη μία αγωνιστική των play offs ο Ματιέ Βαλμπουενά είχε ασίστ, όπως ασίστ είχε και ο Ελ Αραμπί. Με την διαφορά όμως πως ο Γάλλος... αρτίστας της δημιουργίας έφτασε στις 13 ασίστ σε 21 ματς στο πρωτάθλημα και ενώ έχει και 6 γκολ.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά με την τελική πάσα του κόντρα στον Άρη έπιασε τον αριθμό των 24 πλέον ασίστ (το Transfermarkt δεν προσμετρά την σέντρα του στο γκολ του Χασάν στο Κύπελλο με το 3-2 με τον ΠΑΟΚ). Ένας αριθμός που τον αναγάγει για ακόμα μία εβδομάδα σε τοπ πασέρ στην Ευρώπη, πιάνοντας ξανά τον αριθμό του Τόμας Μίλερ της Μπάγερν Μονάχου!!! Ο Μίλερ έχει 24 ασίστ σε 42 αγώνες και 11 γκολ με τους Βαυαρούς, όμως φαίνεται πως δεν μπορεί να... ξεφορτωθεί τον μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών. Σαν να βαδίζουν χέρι χέρι...

Ο Βαλμπουενά σε 35 αγώνες έφτασε στις 24 ασίστ και τα 8 γκολ. Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως... σερβίρει γκολ για 2η διαδοχική αγωνιστική των play offs και μάλιστα το κάνει στο πρώτο τέρμα του αγώνα. Με τον ΠΑΟΚ έμεινε βέβαια το 0-1 ενώ με τον Άρη μετά την ασίστ που έβγαλε στον Καμαρά για το 1-0 μπήκαν ακόμα 2 γκολ για τους ερυθρόλευκους. Δεν είναι μόνο πως ο Ματιέ κάνει με διαφορά την κορυφαία χρονιά στην καριέρα του και ας είναι ένας παίκτης γεννημένος το 1984 (οι δύο αμέσως επόμενες τοπ χρονιές του ήταν με 16 ασίστ). Δεν είναι μόνο τα προσωπικά του ρεκόρ. Είναι και η φοβερή προσωπικότητά του μες στο γήπεδο, που όμοιά της δεν υπάρχει και τον αναδεικνύει με διαφορά τον κορυφαίο παίκτη της θέσης του στην ελληνική Σούπερ Λιγκ.

- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα