Παναθηναϊκός: Οι τρεις μακέτες του Βοτανικού (vid)

Παναθηναϊκός: Οι τρεις μακέτες του Βοτανικού (vid)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Οι τρεις μακέτες του Βοτανικού (vid)

bet365

Τρεις νέες μακέτες του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό παρουσίασε το OPEN, στις δύο υπήρξε γήπεδο ποδοσφαίρου, μπάσκετ και Ερασιτέχνη, ενώ στην μία το γήπεδο μπάσκετ ήταν εκτός της Διπλής Ανάπλασης.

Το γηπεδικό στον Παναθηναϊκό είναι ένα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα στο οποίο όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει καταφέρει να βρεθεί άκρη. Η Διπλή Ανάπλαση δεν έχει προχωρήσει και ο κόσμος του «τριφυλλιού» περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις. Αρχικά για την ακρίβεια περιμένει να υπάρχουν εξελίξεις. Το OPEN παρουσίασε τρεις νέες μακέτες που αφορούν τον Βοτανικό. Στις δύο εκτός από το γήπεδο ποδοσφαίρου και Ερασιτέχνη, υπήρχε και αυτό του μπάσκετ που θα έφτανε μέχρι και τις 14.000 θέσεις, ενώ στην τρίτη το γήπεδο του μπάσκετ ήταν εκτός Διπλής Ανάπλασης σε διπλανό οικόπεδο. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα