Ολυμπιακός: Η νέα κίνηση της Ατλέτικο Μαδρίτης για Σα και τι ισχύει για Σούμπασιτς (vids)

Ολυμπιακός: Η νέα κίνηση της Ατλέτικο Μαδρίτης για Σα και τι ισχύει για Σούμπασιτς (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η νέα κίνηση της Ατλέτικο Μαδρίτης για Σα και τι ισχύει για Σούμπασιτς (vids)

bet365

Η Ισπανία βουίζει πως η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε ή θα κάνει νέα κίνηση για τον Ζοσέ Σα, την ώρα που ο Ντάνιελ Σούμπασιτς εκτός από τον Ολυμπιακό έχει στα χέρια του κι άλλες κρούσεις.

Για τον Ζοσέ Σα έχετε διαβάσει ξανά το status του αναφορικά με τη ρήτρα των 13 εκατ. ευρώ και το έντονο ενδιαφέρον και ομάδων από την Ισπανία, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ξανατονίζουμε βέβαια πως τα 13 εκατ. ευρώ είναι πολλά λεφτά για τερματοφύλακα, ωστόσο ο Πορτογάλος είναι εξαιρετική περίπτωση κίπερ και το έχει αποδείξει. Το Σάββατο προέκυπτε από την Ισπανία η πληροφορία πως η Ατλέτικο έκανε ή θα κάνει νέα κίνηση για να κλείσει τον Ζοσέ Σα. Σχετική επιβεβαιώση δεν υπάρχει, ωστόσο η Ατλέτικο έχει ασχοληθεί με τον έμπειρο πορτιέρε των Πειραιωτών στο πρόσφατο παρελθόν.

Για τον Σούμπασιτς τώρα. Πρόκειται για έναν τοπ τερματοφύλακα ακόμα και στα 35 του αλλά είναι κίπερ για να παίζει ως βασικός και όχι κάτι λιγότερο. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει κίνηση για τον Κροάτη μουντιαλικό κίπερ (διεθνής με τους Κροάτες και βασικός σε έξι ματς στο Μουντιάλ του 2018) που έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό και η προοπτική αυτή δεν τον αφήνει αδιάφορο. Το αντίθετο μάλιστα. Όμως ο Ολυμπιακός δεν παίζει... μπάλα μόνος του. Για τον Ντάνιελ Σούμπασιτς εκτός από το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες από την Μέση Ανατολή (που πάντα δίνουν καλά λεφτά), υπάρχει και το σενάριο για γαλλικές ομάδες, τη Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά και η πληροφορία πως τον θέλουν και άλλες δύο ευρωπαϊκές ομάδες που θα παίζουν του χρόνου Champions League και Europa. Ο ίδιος ο Κροάτης διεθνής σε πρόσφατες δηλώσεις του στην Γαλλία πάντως άφησε να εννοηθεί πως θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Σαμπιονά... Ο Ολυμπιακός πάντως δείχνει να έχει σοβαρές πιθανότητες να τον κλείσει, ωστόσο πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το πλαίσιό του είτε με Σα είτε με Αλέν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα